Finques Vall d'Aro, Serveis a comunitats de propietaris

La gestió integral de la teva comunitat de propietaris
Confia en nosaltres per a portar l'administració de la teva finca, ens comprometem a fer de la teva comunitat un lloc on el benestar i l’estalvi, siguin la prioritat.

Troba la tranquil·litat en la gestió de la teva comunitat, amb el nostre servei d'administració de finques.

Finques Vall d'Aro, Sempre al teu costat

Confia en nosaltres per a portar l'administració de la teva finca, ens comprometem a fer de la teva comunitat un lloc on el benestar i l’estalvi, siguin la prioritat.

Avantatges del nostre servei

Gestió Integral

Des de la gestió de contractes fins a la resolució de problemes legals, ens encarreguem de tots els aspectes administratius perquè tu et puguis enfocar en el que més importa.

Gestió administrativa

Tramitació de la constitució de la comunitat: reunions, convocatòries, direcció de reunions, actuacions informatitzades i seguiment de gestions amb empreses lluminoses.

Gestió de manteniment

Un control preventiu de l'estat de la finca, gestió i seguiment d'assegurances comunitàries, sol·licitud, seguiment i comparació de tota la classe de pressupostos, reparacions i manteniments.

Servei de mediació comunitària

Resolució de conflictes comunitaris per la via de la mediació amb la finalitat d’aconseguir conservar en tot el moment les bones relacions entre els comunicats.

Atenció Personalitzada

Valorem la comunicació oberta i constant. Estem sempre disponibles per a escoltar les teves inquietuds i respondre a les teves preguntes.

Reducció de Costos

Optimitzem els recursos per a garantir una gestió eficient que pugui resultar en estalvis significatius per a la comunitat.